Oturum (İkametgah) Hukuku kategorisinde tarafından
Merhaba
Size bir  rica ile sorum olucak.Eşim daha önceden Almanyada evlilik yapmış 5 sene evli kalmış ve bir cocugu olmuş,oturum almış.Yaklasık 9 sene bir almanya geçmişi var.Boşandıktan sonra Tr ye dönüş yapmış 9 ay kalmış ve Almanya'ya süresiz oturum için tekrar başvuru yapmış ve süresiz oturum verilmiş.Eşim 1 sene önce benimle evlenmek için Tr ye kesin dönüş yaptı.Haliyle 6 ay ülkeye girmediğiiçin süresiz oturum süresi öldü.Eşimle 1 sene önce evlilik yaptık şimdi beraber gitmek istiyoruz ve geçenlerde yabancılar dairesi mail attık eşinle buraya gelip tekrar başvuru yapman gerekir diye bir mail gelmiş bu durumda eşim tekrar almanyaya gitse süresiz oturum alabilir mi? ve bende yanında gitsem aile birleşimi yapabilir miyiz ?

Saygılarımla

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 cevap
0 cevap
31, Mayıs, 2012 Oturum (İkametgah) Hukuku kategorisinde sanem sevda senol tarafından soruldu
1 cevap
23, Temmuz, 23 Yabancılar Hukuku kategorisinde lserhatl tarafından soruldu
0 cevap
8, Eylül, 2017 Yabancılar Hukuku kategorisinde sk.de. tarafından soruldu
...