Oturum (İkametgah) Hukuku kategorisinde tarafından soruldu
Ben yaklaşık 15 senedir almanyada yasamaktayim.acaba 3 aylık gelir ve suresiz calışma kontrati ile suresiz oturum alabilirmiyim? Ve daha sonra Alman vatandaşlığına basvursam Alman vatandasi olabilrmiyim? Ne gibi bir yardımda bulunabİlirsiniz? Saygilar

Avukat mısınız? Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 cevap
1 cevap
22, Ağustos, 2012 Oturum (İkametgah) Hukuku kategorisinde leklak123 tarafından soruldu
1 cevap
22, Mart, 22 İdari Hukuk kategorisinde BilgeKaan Gürgen tarafından soruldu
1 cevap
19, Şubat, 19 İcra Takip Hukuku kategorisinde Aslinuralg tarafından soruldu
...